Adding markers to the map ...
Jam, chutney en compote

Jam, chutney en compote

Je hebt jammaar ook confituur en marmelade. Ze worden allemaal op dezelfde manier gemaakt, maar er is een verschil: in confituur worden hele vruchten gebruikt, al kan het zijn dat tijdens de bereiding vruchten stuk gaan. Bij de bereiding van jam worden de vruchten gepureerd of tijdens de bereiding fijngehakt. Bij gelei wordt alleen het sap van de vruchten gebruikt. Marmelade wordt gemaakt met (de schillen van) citrusvruchten en heeft hierdoor een bitterzoete smaak.

4 resultaten - getoond 1 - 4  
 
Sortering 
 
AdriaandeSmaakmaker.jpg
Bij Adriaan vindt u ambachtelijk geproduceerde mosterd, jams, chutney's, dressings, azijnen, mayonaises en meer. Het fruit waarmee wij werken komt van lokale producenten en is voor het grootste deel...
DeAuwStoof.jpg
Houdt u ook zo van producten die met veel passie en vakmanschap zijn gemaakt, die hun authentieke smaak hebben behouden en waarin de natuurlijke ingrediƫnten de boventoon voeren? ...
Jammaker De Jambrouwerij
De Jambrouwerij is een kleine, ambachtelijke jammakerij in het Limburgse land.
Vianny's Jam.jpg
Ook liefhebber van ambachtelijk gemaakte jam, relish, chutney en meer?
4 resultaten - getoond 1 - 4  
 
 
Powered by JReviews